Ventanilla Digital

VOLS UNIR-TE A CV ACTIVA?
Te explicamos cómo puedes hacerlo

Poden associar-se a CV ACTIVA les empreses i empresaris/àries de Turisme Actiu de la Comunitat Valenciana que estiguen interessades en els fins d'aquesta, ho sol·liciten per escrit i complisquen amb els requisits assenyalats en els Estatuts, així com amb les regulacions i normes fixades pels òrgans de l'entitat.

CV ACTIVA treballa incansablement pels interessos de les empreses, professionals i usuaris del sector. Quants més siguem, tindrem major capacitat per a afrontar nous reptes, projectes i enfortir les actuals línies de treball.

CV Activa - Asociación de Turismo Activo y Ecoturismo en la Comunidad Valenciana.

Treballar en equip
multiplica els resultats
¡Te esperamos!

01. Solicitud

Rellena el formulario de solicitud

02. Confirmación

Nos pondremos en contacto contigo y te solicitaremos que nos envíes la documentación justificativa de cumplimiento de los requisitos de afiliación (estar al corriente en Seguridad Social y Hacienda, inscripción en el Registro de Turismo de la Comunitat Valenciana, pólizas de seguro de responsabilidad civil y accidentes, etc.).

03. Comprobación

Comprobaremos que toda la documentación está correcta y te informaremos de tu admisión, que deberá ser ratificada en la siguiente asamblea general que se celebre.

04. Acceso

Si tot està correcte, t'enviarem les dades d'accés a la intranet de l'associació.

05. Colaboración

Comença a col·laborar amb la nostra vibrant comunitat d'empreses i empresaris/àries.

Hazte socio aquí

Hemos digitalizado el procedimiento para ahorrar gastos innecesarios de papel.
¡Muchas gracias por el esfuerzo!